• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання районного та міського оперативних штабів з питань координації надання допомоги військовослужбовцям

Засідання районного та міського оперативних штабів з питань координації надання допомоги військовослужбовцям

2015-07-09

/Files/images/IMG_4599.JPG

8 липня 2015 року у залі засідань Бориспільської РДА відбулось об’єднане засідання районного та міського оперативних штабів з питань координації надання допомоги військовослужбовцям, які беруть участь в антитерористичній операції, їх сім’ям; штабів з питань надання допомоги демобілізованим військовослужбовцям, які брали участь в антитерористичній операції та їх сім’ям за участю заступника голови Київської обласної державної адміністрації Христюка Д.В., голови Бориспільської РДА Вороніна Д.О, міського голови м. Бориспіль Федорчука А.С. Учасники засідання – сільські голови, працівники структурних підрозділів РДА, учасники АТО, волонтери, представники громадських організацій. У ході засідання розглянуто питання надання юридично-правової допомоги військовослужбовцям, про стан виділення їм земельних ділянок, про проведення соціальної та психологічної реабілітації демобілізованих військовослужбовців.

Відвертий діалог учасників засідання підтвердив, що кожен громадянин України повинен допомагати військовим, які захищають мирне життя на нашій рідній землі.

Бориспільська районна організація Профспілки виділила 13 членам Профспілки, чиї родичі перебувають у зоні АТО 13 тисяч гривень ( з профспілкових внесків), а також придбали та передали у зону АТО 3 рації.

Телефон гарячої лінії для звернень військовослужбовців – 6-14-38

/Files/images/IMG_4597.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 94

Коментарi