• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ МОЛОДІЖНИХ ЦЕНТРІВ «ВІД ІНІЦІАТИВИ – ДО ДІЇ»

МІЖНАРОДНИЙ ФОРУМ МОЛОДІЖНИХ ЦЕНТРІВ «ВІД ІНІЦІАТИВИ – ДО ДІЇ»

2019-04-30

Повідомляємо, що з 22 по 24 травня 2019 року відбудеться третій Міжнародний форум молодіжних центрів «Від ініціативи – до дії», метою якого є обмін досвідом та кращими міжнародними і національними практиками щодо діяльності молодіжних центрів, посилення співпраці в напрямі розвитку молодіжної інфраструктури в Україні.

Форум організовується Міністерством молоді та спорту України в партнерстві з Київською обласною державною адміністрацією, Асоціацією молодіжних центрів України та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

До участі запрошуються представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, діючих молодіжних центрів, а також молодіжні працівники, які мають бажання розвивати мережу молодіжних центрів в Україні.

Для участі у форумі необхідно заповнити реєстраційну форму до 06 травня 2019 року включно за посиланням: https://cutt.ly/3rlDg3.

З детальною інформацією щодо проведення третього Міжнародного форуму молодіжних центрів «Від ініціативи – до дії» можна ознайомитись за посиланням: http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/44182.

Додатково інформуємо, що витрати на проїзд, проживання та харчування здійснюються за рахунок організаторів заходу.

Контактна особа: Марія Сакута – головний спеціаліст відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України, тел.: (044) 284 30 26.

Кiлькiсть переглядiв: 122

Коментарi