КИЇВСЬКИЙ МІЖНАРОДНИЙ ПІВМАРАФОН

2019-04-11

/Files/images/31 фото П.Шутенко нагородження.jpg

6-7 квітня у м. Київ відбувся 9-й міжнародний Нова Пошта Київський півмарафон-2019. Серед учасників було чимало відомих спортсменів України та закордонних гостей. Вони показали високі результати.Всього в змаганнях взяло участь понад 12 тисяч спортсменів та любителів бігу. Приємно, що кожний мав змогу вибрати дистанцію за бажанням і відповідно до рівня своєї підготовки.

Серед тисяч учасників були і представники Бориспільщини, які успішно подолали вибрані дистанції.

Переможцем у свої віковій категорії (50-59 років) у напівмарафоні (21 097,5 м) став Павло Шутенко (с. Любарці) з результатом 1:17:28. Наш спортсмен нещодавно був учасником чемпіонату світу з легкої атлетики серед ветеранів (м. Торунь, Польща), де також біг цю дистанцію в складі естафетної команди України (четверте місце).

Півмарафонську дистанцію також подолали Михайло Савченко, Віктор Роговий, Сергій Тригубенко. На дистанції міні-марафону (4,2 км) змагалась Анастасія Волошиненко, яка посіла п’яте місце з результатом 16:53. У пів марафоні - естафеті добре пробігли свої етапи Андрій Рудий та Ігор Рубаненко.

Переможці та призери були нагороджені дипломами та призами, а всі учасники, що подолали дистанції, отримали пам’ятні медалі.

Вітаємо наших юних і досвідчених спортсменів та бажаємо успішних стартів, досягнення високих спортивних результатів та перемог!

Кiлькiсть переглядiв: 110

Коментарi