• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний турнір з футболу – І етап «Шкільної футзальної ліги України»

Районний турнір з футболу – І етап «Шкільної футзальної ліги України»

2019-03-25

/Files/photogallery/27 я1 фото с.Дударків район ШФЛУ 5 кл (2007р.н (2).jpg

22 березня 2019 року в Дударківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний фінальний турнір з футболу серед команд 5-х класів (2007 р. н. і молодших) закладів загальної середньої освіти Бориспільського району, що проводився згідно з положенням Всеукраїнських змагань з футзалу «Шкільна футзальна ліга України».

Всі команди показали змістовну, цікаву гру, в кожній з яких «сяяли» юні футбольні зірочки, що розпочинають свій спортивний шлях. Серед гравців у складі Дударкова грала ще й дівчинка

Перемогу в турнірі, не програвши жодної гри своїм суперникам, з загальною різницею м’ячів 9:1, виборола команда Старинської ЗОШ І-ІІІ ступенів (вчитель та тренер команди Віталій Іщенко). Згідно з результатами зіграних матчів ІІ місце посіла команда Великоолександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (вчитель та тренер команди Вадим Махортов), ІІІ місце - Рогозівська ЗОШ І-ІІІ ступенів (тренер Віталій Ярун), ІV та V місця розділили Дударківська ЗОШ І-ІІІ ступенів (вчитель Ярослав Сліпець) та Сеньківська ЗОШ І-ІІІ ступенів (вчитель Андрій Самборський).

Гравці команд-призерів змагань отримали грамоти та медалі, а команди- призери нагороджені кубками. Також були відзначені найкорисніші гравці всіх команд-учасниць турніру.

Організаторами змагань були Бориспільська районна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа, Бориспільський районний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» і сектор молоді та спорту управління гуманітарного розвитку Бориспільської РДА.

Кiлькiсть переглядiв: 105

Коментарi