• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Військово-патріотичні змагання «Кубок Боривітру»

Військово-патріотичні змагання «Кубок Боривітру»

2018-02-12

/Files/images/20180211_101041.jpg

9-11 лютого 2018 року в м. Бориспіль вдруге відбулись військово-патріотичні змагання «Кубок ВПК «Боривітер». Головними організаторами проведення змагань став військово-патріотичний клуб «Боривітер» під керівництвом Євгенія Володимировича Ломако за підтримки управління гуманітарного розвитку Бориспільської райдержадміністрації. Участь у заході взяли 14 військово-патріотичних клубів з різних областей України.

Програма заходу складалася з наступних блоків випробувань: три види стрільби (з малокаліберної та пневматичної гвинтівок, в електронному тирі);розбирання й збирання автомата (АК); наповнення магазина (АК); метання гранати на дальність; метання ножів; змагання з фізичної підготовки (комплексна силова вправа); медична підготовка; огляд строю та пісні; пошук та розмінування протитанкової міни.

У загальнокомандному заліку, після трьох днів змагань, перемогу здобув Клуб військової справи «Споттер» м. Бориспіль. Друге місце виборов клуб юних десантників «Гвардія» смт Чутове Полтавської області. Третє місце – у господарів змагань клубу «Боривітер» Бориспільського району.

Усі команди - учасники змагань отримали пам’ятні дипломи і плакати. Переможці та призери в особистій та командній першості у видах випробувань були відзначені за кращі результати, а команди-призери в загальнокомандному заліку нагороджені кубками та медалями.

Кiлькiсть переглядiв: 109

Коментарi