«ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ - 2019»

2019-06-08

/Files/images/50 Олімпійський день.jpg

8 червня 2019 року в м. Ірпінь відбувся обласний спортивно-масовий захід «Олімпійський день - 2019». На спортивне свято з’їхалися делегації всіх регіонів Київської областіі кожен з учасників міг позмагатись в улюбленому виді спорту: дартсі, стрітболі, гирьовому та велосипедному спорті, легкоатлетичних пробігах, шахах, а також взяти участь у конкурсі малюнку на асфальті «Спорт очима дітей», зробити зарядку «Do like OLIMPIANS» з відомими спортсменами.

У складі делегації району були начальник управління гуманітарного розвитку райдержадміністрації Микола Каськів, директор БРЦФЗН «Спорт для всіх» Василь Неділько, інструктори БРЦФЗН «Спорт для всіх»: Віталій Ярун, Микола Гиренко, Сергій Залозний, Олена Деревенко.

Любителі спорту Бориспільщини взяли участь у таких видах змагань: легка атлетика (забіги на 500 та 1000 м), дартс, гирьовий спорт, малюнок на асфальті. Наймасовішими стали легкоатлетичні забіги, учасниками яких були діти, юнаки та дівчата, чоловіки та жінки всіх вікових категорій: від дошкільнят до ветеранів спорту та інвалідів. Легкоатлети району повернулись зі змагань з нагородами. Зокрема, Анастасія Волошиненко виборола першість на дистанції 500 м, а Андрій Рудий став другим у забігу на 1000 м.

Нагороди також вибороли наші спортсмени у гирьовому спорті: І місце у ваговій категорії до 75 кг посів Василь Неділько, а Олексій Косовець виборов ІІІ місце у ваговій категорії понад 75 кг.

Кiлькiсть переглядiв: 173

Коментарi